Khamis, 4 Julai 2019

author photo
Bina Kedai Online Percuma Dengan EasyStore

Bina Kedai Online Percuma Dengan EasyStore | Jika anda seorang usahawan yang mahu bina laman web ataupun blog perniagaan, mungkin anda perlu mengetahui tawaran bina laman web ecommerce percuma ini. Anda pasti teruja apabila ada servis buat dan bina laman web perniagaan percuma diberikan kepada anda.

Kedai offline yang dah lama bertapak dalam industry perniagaan perlu kembangkan perniagaan dalam online. Apatahlagi, usahawan yang baru nak memulakan perniagaan. Promosi online, pembayaran online dan marketing perlu tip top untuk menaikkan sales anda.

Tawaran bina laman web perniagaan ini bagus untuk anda yang baru nak menceburi atau transformasikan bisnes anda ke platform online. Tawaran ini disediakan dari EasyStore, dan direka khas tanpa memerlukan pengetahuan teknikal IT yang tinggi. Nak upah website designer, memang mahal dan dianggarkan dari RM3K hingga RM100K bergantung kepada saiz laman web dan produk yang anda masukkan.


Kelebihan Bina Laman Web E-Commerce Di EasyStore

Sehingga kini, usahawan atau peniaga yang menggunakan website builder EasyStore sudah lebih daripada 30,000. Dan, bilangan ini semakin hari semakin meningkat memandangkan servis yang ditawarkan pihak EasyStore bertambah baik dan memudahkan usahawan.

Baiklah, bagi anda yang baru nak cari website builder/designer tu lebih baik usha-usha dulu EasyStore ni. Ini kerana terdapat banyak kelebihan dan kemudahan yang mereka sediakan. 

#1 – Free Domain Name & Hosting

Apabila anda melanggan perkhidmatan EasyStore samada bulanan atau tahunan, anda tak perlu risau soal nak bayar yuran tahuan Domain & Hosting kerana semua ini akan ditanggung oleh pihak mereka. Kecuali anda nak upgrade Domain Name kepada domain anda sendiri yang lebih kelihatan professional.

#2 – Pilihan Theme Percuma

Bina Kedai Online Percuma Dengan EasyStore

Terdapat lebih daripada 30 jenis theme yang boleh digunakan secara percuma. Anda hanya perlu pilih dan sesuaikan dengan niche bisnes anda. Hanya pilih dan aktifkan theme tersebut untuk diguna dalam kedai online nanti.

#3 – Banyak Promotion Tool

Benda yang pelanggan suka adalah promosi atau diskaun. Menghasilkan bahan promosi mungkin menambahkan kos perbelanjaan marketing. Nak upah designer dan beli software untuk reka banner dan sebagainya memanglah mahal. Namun, dengan EasyStore promotion tool ini sudah siap untuk anda gunakan. Antara promotion tool yang anda boleh gunakan adalah..

Bina Kedai Online Percuma Dengan EasyStore

  1. Discount Code
  2. Limited Time Promotion
  3. Flexible Discounts
  4. Free Gift
  5. Purchase With Purchase
  6. Member Discount
  7. Reward Credit
  8. Free Shipping


#4 – Kaedah Pembayaran Mudah

EasyStore menyokong lebih 40 payment gateway daripada seluruh dunia. Walaubagaimanapun, langganan anda harus dibuat dengan syarikat terbabit. Namun, pada peringkat permulaan anda boleh gunakan online banking, kredit kad, debit kad, atau pembayaran guna PayPal. Antara payment gateway yang boleh digunakan adalah..
  • SenangPay
  • Alipay
  • MP@y
  • Braintree
  • Stripe
  • revPAY
  • eGHL
  • 2Checkout
  • iPay88
  • Omise
  • Siampay
  • PAYSBUY
  • Dragonpay
  • Pesopay
  • O’Pay
  • 1PAY
  • Maybank2u Pay Gateway
  • FavePAY
  • Boost Wallet
  • GrabPay
  • LINEPay
  • TnGPay
  • kipleBiz


#5 – Sync Dengan Ecommerce Marketing Platform

Kedai online yang anda reka di EasyStore boleh di sync ke platform marketplace seperti Lazada Malaysia, Kumoten Dropship, InvolveAsia, Criteo, PrestoMall, Shopee Malaysia,Youbeli Online Shopping Marketplace Malaysia, Lelong Marketplace, eRomman Marketplace, ShopBack, Milkadeal Cashback dan Facebook Promoter/Facebook Store.

Bina Kedai Online Percuma Dengan EasyStore


Dengan adanya kelebihan ini, anda boleh menguruskan kedai online hanya di EasyStore. Satu laman web perniagaan, tetapi terdapat banyak platform marketplace yang boleh di sync kan. 

Ada banyak lagi kelebihan bina kedai online di EasyStore ni, saya kalau nak huraikan semua memang peninglah korang nak faham kan? 

So, apa kata kita lihat laman web perniagaan yang sudah orang lain reka untuk bisnes mereka. Dibawah ini adalah 5 contoh kedai online yang paling menarik perhatian saya.

  1. Genius Baby House (https://www.geniusbabyhouse.com/)
  2. COCOLAB – Bioactive Nutrition Skincare (https://cocolab.easy.co/)
  3. Secret Recipe Singapore (https://secretrecipe2.easy.co/)
  4. Laito | Lighting Home D├ęcor Store Malaysia (https://www.laito.my/)
  5. Lacust Malaysia (https://www.lacust.com/)

Bayangkan lah, sudah lebih 30,000 pengguna yang percaya dengan servis website builder EasyStore ini? Ini memberi gambaran besar bahawa membina kedai online perniagaan disini adalah pilihan terbaik kepada usahawan baru atau lama. Impak mempunyai website ecommerce sangat besar untuk branding bisnes anda.


Tawaran Bina Website Perniagaan Percuma

Berita baik kepada anda yang berminat bina website perniagaan. Tanpa caj langganan dan perkhidmatan, anda boleh mereka website perniagaan anda tanpa had selama 14 hari percubaan (14-day Trial). Kalau minat boleh ambil pakej selepas 14 hari trial tu, kalau tak minat anda tak akan dikenakan caj apa-apa pun. Selagi anda dalam tempoh trial, anda boleh menguji 100% fungsi website perniagaan anda di EasyStore.

Nak cuba bina website kedai online sendiri? Sign Up Percuma di EasyStore 

This post have 0 komen


EmoticonEmoticon

This Is The Newest Post
Previous article Previous Post

Advertisement