bisnesaiskrim

Buat Duit RM1 Hingga RM200 Hanya Jawab Survey Vase

Para suri rumah yang sedang duduk santai di rumah selepas hantar anak-anak ke sekolah tu mesti nak tau macam mana cari duit secara online kan? Jika korang rajin nak buat duit santai-santai sambil minum kopi depan TV tu elokkan menyertai program jana duit saku dengan mudah ini.

Program ni memang ramai yang dah join, yang bestnya bila korang buat pengeluaran pihak mereka akan transfer ke akaun bank korang, duit akan korang dapat dalam 7 hari bekerja saja. Menarik kan?


JAWAB SURVEY DAPAT WANG RM1-RM200

Cara buat duit online yang saya maksudkan adalah program kaji selidik GetVase. Saya dah lama mendaftar dengan Vase dan memang betul kaji selidik yang mudah diberikan ganjaran sebanyak RM0.20 hingga RM10. Survey yang ditawarkan akan dihantar terus ke alamat email yang korang daftarkan.

Buat Duit RM1 Hingga RM100 Hanya Jawab Survey Vase

Berapa banyak duit yang boleh di keluarkan?

Dengan Vase, anda boleh withdraw walaupun hanya RM1. Duit akan masuk dalam akaun anda dalam tempoh 7 hari bekerja. Tapi, selalunya dalam 3 hari je duit dah masuk. Proses untuk pengeluaran sangat-sangat lah mudah! hanya masukkan maklumat akaun dan klik WITHDRAW.

Email pemberitahuan dari pihak Vase akan dihantar untuk memaklumkan korang yang proses pengeluaran berjaya di lakukan.


SOALAN-SOALAN LAZIM TENTANG GETVASE

1. Bagaimana Laman Web Vase Ini Berfungsi?

Selepas anda mendaftar, secara automatiknya kaji selidik akan dihantar ke email anda. Sebelum menjawab kaji selidik, ganjaran dan anggaran masa diperlukan akan dinyatakan didalam email jemputan kaji selidik supaya anda boleh menentukan samada ianya berbaloi untuk anda menjawab kaji selidik atau tidak.

2. Apakah Ganjaran Yang Diterima Dengan Menjawab Kaji Selidik?

Ianya bergantung pada kaji selidik itu sendiri, sesetengah kaji selidik memberi ganjaran wang, yang lain memberikan ganjaran produk. Ganjaran akan diberitahu sebelum anda menjawab kaji selidik.

  1. Survey yang anda akan jawab kebanyakkannya diberikan ganjaran dari RM0.20 sehingga lebih RM10 
  2. Manakala untuk "Online Focus Group" akan diberikan ganjaran dari RM25 hingga RM75
  3. "Face To Face" interview pula akan diberikan ganjaran dari RM100 sehingga melebihi RM200!!


3. Bagaimana Saya Akan Menerima Ganjaran Wang?

Buat Duit RM1 Hingga RM200 Hanya Jawab Survey Vase

Vase memberikan ganjaran wang dengan melakukan transaksi kedalam akaun bank tempatan anda. Anda boleh mengeluarkan ganjaran wang apabila anda mempunyai wang terkumpul sebanyak atau serendah RM0.11 SAHAJA!

4. Bilakah Saya Akan Menerima Kaji Selidik Untuk Dijawab?

Kaji selidik tersedia yang akan dihantar ke email anda bergantung pada demografik anda (jantina, umur, lokasi dan lain-lain)

5. Saya Masih Mempunyai Pertanyaan, Siapakah Yang Boleh Saya Hubungi?

Sila layari laman web Vase. Jika sebarang persoalan selain daripada soalan lazim ini anda boleh menghubungi wecare@getvase.com. Pertanyaan anda akan dibalas pihak Getvase secepat yang mungkin.


CARA DAFTAR DAN MENYERTAI GETVASE MALAYSIA

Untuk menyertai Vase dan mula buat duit online mudah menerusi jawab soalan kaji selidik / Survey, anda perlu ikuti langkah dibawah:

  1. Daftar di Vase menerusi link berikut - DAFTAR PERCUMA
  2. Isikan nombor telefon anda
  3. Lengkapkan maklumat yang diminta. Sebaik saja anda selesai mendaftar anda akan diberikan RM1 ganjaran yang BOLEH DIWITHDRAW!


Mudah saja kan? Ramai dah buat duit dengan menjawab kaji selidik ini.

Anda bila lagi! Percuma saja! 


Catat Ulasan

2 Ulasan