Khamis, 28 Februari 2019

author photo
Terlebih dahulu, saya mengucapkan ribuan terima kasih kepada rakan blogger Cik Akak yang bermurah hati untuk bekerjasama dengan saya menjayakan Giveaway Cash Blogger Malaysia kali ini.

Seterusnya, thanks kepada blogger-blogger yang menyertai giveaway “SIMPLE” ini ! saya tidak suka terlalu banyak syarat penyertaan, sebab itulah penyertaan giveaway ini adalah terlalu mudah untuk join. 

Syukur, penyertaan blogger sangat memberangsangkan. Seramai 62 blogger menyertai giveaway cash ni, dan rata-ratanya blogger wanita! Entah kemana blogger jejaka tampan di Malaysia ini pergi agaknya..hehe.


SENARAI PEMENANG

Seperti yang dijanjikan, hari ini adalah tarikh pengumuman PEMENANG! Adakah korang sudah bersedia? Pemilihan pemenang berdasarkan pemilihan secara random menggunakan laman web random.org. Nombor penyertaan yang tertera adalah berdasarkan sekali KLIK sahaja. 

Sebelum tu, mari kita lihat HADIAH GIVEAWAY tersebut..

1st Place – RM50 x 2 orang
2nd Place – RM30 x 2 orang
3rd Place – RM20 x 2 orang

Dan, pemenang-pemenangnya adalah……jeng jeng jeng!!!

Pemenang Giveaway Cash Blogger Malaysia

NO 45 - https://cikcappuccinolatte.blogspot.com/2019/02/giveaway-cash-blogger-malaysia.html (DONE TRANSFER 4/3/2019)
NO 3 - https://www.ceritahuda.com/2019/02/giveaway-cash-blogger-malaysia.html  (DONE TRANSFER 1//3/2019)


Pemenang Giveaway Cash Blogger Malaysia

NO 58 - http://www.linazlina.com/2019/02/giveaway-cash-blogger-malaysia.html (DONE TRANSFER 4//3/2019)
NO 31 - https://www.yayaazura.com/2019/02/giveaway-cash-blogger-malaysia.html (DONE TRANSFER 1//3/2019)

Pemenang Giveaway Cash Blogger Malaysia
Semak senarai peserta DISINI


CARA TEBUS HADIAH

Untuk membolehkan saya menyerahkan duit kemenangan ini, diminta empunya blog yang dinyatakan diatas untuk memberikan saya maklumat perbankan yang tepat dan sahih !

Nama Penuh: 
Nombor Kad Pengenalan:
No HP:
Nama Bank:
Nombor Akaun:

Email ke elihjapahar@gmail.com

Maklumat ini perlu diemailkan kepada saya selewat-lewatnya pada 1 Mac 2019, jam 11 pagi. Harap maklum! 

Jika anda lewat email detail diatas, penyerahan hadiah hanya akan dilakukan minggu hadapan (mengikut keberadaan saya) disebabkan ada tugasan luar. 

Sekali lagi, saya dan Cik Akak mengucapkan terima kasih diatas sokongan korang semua! 
Tak ada jobs tak apa, giveaway kan ada! Wakaka! 

Tahniah semua!

Sekian
Elih Japahar
Cik Akak

This post have 0 komen


EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post

Advertisement