Khamis, 1 Jun 2017

Senarai Pemenang SGshop RM1000 Free Shopping Credit Giveaway

Salam 1Malaysia,

Berakhirlah sudah tempoh giveaway anjuran blog saya yang ditaja oleh SGshop Malaysia. Kini, masa yang dinanti-nantikan telahpun tiba, saya akan mengumumkan senarai 10 pemenang bertuah giveaway ini.

Untuk makluman, pemilihan pemenang adalah 100% menggunakan random.org. Sesiapa yang join giveaway ini sangat bertuah kerana penyertaan tidaklah begitu ramai, 10 pemenang bertuah daripada 40 peserta akan dipilih secara random.

Sebelum tu, korang boleh tengok senarai peserta dulu dekat sini -  Senarai Peserta Giveaway

Siapa yang bertuah???

Pemenang RM100 Shopping Credit SGshop Malaysia adalah:-
Senarai Pemenang SGshop RM1000 Free Shopping Credit Giveaway

Ingat tak nombor penyertaan korang? kalau tidak, semak dulu nombor penyertaan ya..

1 - http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2017/05/sgshop-rm1000-free-shopping-credit.html
2 - http://www.cekgunorazimah.com/2017/05/sgshop-rm1000-free-shopping-credit.html
3 - http://norshamimi.blogspot.my/2017/05/sgshop-rm1000-free-shopping-credit.html
4 - Lokman Amirul (Lokmanamirul)
5 - http://www.mommyfiqa.com/2017/05/sgshop-rm1000-free-shopping-credit.html
6 - http://www.syuhadasalleh.my/2017/05/sgshop-rm1000-free-shopping-credit.html
7 - http://sukasukasurirumah.blogspot.my/2017/05/sgshop-rm1000-free-shopping-credit.html
8 - Sayidah Napisah Mar Ramli (sayidahnapisah)
9 - Siti Norsharifah (Shad25)
10 - http://www.unnianje.com/2017/05/sgshop-rm1000-free-shopping-credit.html

Tahniah! kepada semua pemenang giveaway ini dan diminta semua pemenang menyerahkan Username SGshop anda untuk memudahkan free shopping credit SGshop Malaysia di kreditkan kepada anda.

Serahkan Username SGshop anda hari ini diruangan komen dibawah selewat-lewatnya jam6 petang atau sebelum berbuka puasa yaa..bagi yang join menggunakan facebook, sila confirm username anda takut tersalah nanti..

Sekali lagi, saya ucapkan tahniah dan selamat membeli belah terus dari China...hehe..

Artikel Berkaitan

Senarai Pemenang SGshop RM1000 Free Shopping Credit Giveaway
4/ 5
Oleh

Subscribe Here

Suka dengan artikel di atas? Silakan melanggan via email

19 komen

1 Jun 2017 8:17 PG delete

Alhamdulillah, wa syukurillah.. No 21 bertuah. 💓💓

Terima kasih. Betul dah Shad nye username SGshop, Shad25

Reply
avatar
1 Jun 2017 8:22 PG delete

tahniah buat pemenang..
terlepas pandang pulak GA ni...

Reply
avatar
1 Jun 2017 8:23 PG delete

wah..terselit nama di situ no.5...terima kasih admin...
Username SGshop:Afiqah88

Reply
avatar
1 Jun 2017 8:40 PG delete

Alhamdulillah, rezeki bulan ramadhan :) No.19 disitu..

Username SGshop : MimieYumiko

Reply
avatar
1 Jun 2017 8:52 PG delete

yeah! berjaya juga dapat credit SGShop ....
pemenang ke-7 melapor diri T_T

username sgshop: mrspip

TQ Elih.

Reply
avatar
1 Jun 2017 9:55 PG delete

Alhamdulillah rejeki no8 :D

Yeap username: sayidahnapisah

Reply
avatar
1 Jun 2017 10:22 PG delete

Tahniah kepada pemenang..

Mesti best kan

Reply
avatar
1 Jun 2017 10:32 PG delete

Tahniah kepada pemenang.. Saya belum ada rezeki

Reply
avatar
1 Jun 2017 11:34 PG delete

alamak saya x tersenarai, hehee

Reply
avatar
1 Jun 2017 12:55 PTG delete

Alhmdulillah, rezeki no.2

Username: norazimah15

Reply
avatar
1 Jun 2017 2:14 PTG delete

tahniah kepada pemenang. rezeki ramadhan mulia

Reply
avatar
1 Jun 2017 2:33 PTG delete

tahnia semua. ermm belum rezeki

Reply
avatar
1 Jun 2017 5:59 PTG delete

Alhamdulillah..thanks ye!

username: syuhadasalleh

Reply
avatar
1 Jun 2017 8:25 PTG delete

Alhamdulillah. No 10 terletak cantik kat ats tu. Kuikuikuiii
Tahniah semua

Reply
avatar
1 Jun 2017 8:36 PTG delete

Maaf lambat bagu username :)
Username : orangekecik

Reply
avatar