Selasa, 4 April 2017

author photo
Temuduga Pembantu Penguasa Kastam Gred WK19 | Ramai yang nak diserap masuk kerja kerajaan, tetapi bukan semua berjaya melepasi peperiksaan, temuduga, dan pemeriksaan fizikal. Mujurlah pada tahun ini, tiada lagi peperiksaan untuk jawatan Pembantu Penguasa Kastam seperti tahun sebelum ini.

Temuduga Pembantu Penguasa Kastam Gred WK19
Pembantu Penguasa Kastam | Sumber - Akmal
TAHNIAH! untuk anda yang telah berjaya dipanggil temuduga Jawatan Pembantu Penguasa Kastam Gred WK19. Bagi yang belum berjaya dipanggil temuduga, usah risau kerana mungkin ada rezeki lebih baik daripada ini telah ditentukan-Nya dimasa akan datang.

Dah semak nama anda ker? - Semak sini

Tahukah anda? panggilan temuduga untuk jawatan Pembantu Penguasa Kastam yang dijalankan bermula dari 02 hingga 14 April ini melibatkan lebih 8000 orang calon dimana hanya 186 kekosongan jawatan, manakala calon simpanan seramai 650 orang.

Saingan untuk mendapatkan jawatan ini memang banyak, apa persediaan anda? walaupun mungkin anda berpengalaman menduduki temuduga SPA tetapi itu tidak bermakna anda boleh berjaya. Oleh itu, masih tidak terlambat untuk anda membuat persediaan lebih rapi bersaing dengan 8000 calon temuduga lain.


Rujukan Khusus Temuduga Pembantu Penguasa Kastam Gred WK19


"Hendak seribu daya, tak hendak seribu dalih" yah! kalau ada usaha pasti ada jalan untuk berjaya. Mahu bersedia sepenuhnya untuk Temuduga jawatan Pembantu Penguasa Kastam ini? ada rujukan khas untuk anda membuat persediaan temuduga nanti.
Temuduga Pembantu Penguasa Kastam Gred WK19
Pembantu Penguasa Kastam WK19 >> Klik di sini

Rujukan temuduga ini telah membantu ramai calon sebelum anda,  baca dulu kemudian baru lah putuskan nak dapatkan Ebook ini atau tidak, terpulang kepada anda. Masa depan dan peluang anda, terletak ditangan anda sendiri. 

Sekiranya anda mempunyai rakan atau keluarga yang menduduki Temuduga, bagitau mereka ada rujukan bermanfaat untuk mereka disini:

Temuduga Khusus Separa Perubatan >> Klik di sini

Temuduga Kerjaya Kerajaan >> Klik di sini

Temuduga Kerjaya Swasta >> Klik di sini

Pilih rujukan yang sesuai dengan anda dan buatlah persediaan sekarang ataupun nanti pun boleh ..okay !

Salam sukses untuk anda!

This post have 4 komen

avatar
zik delete 5 April 2017 8:58 PG

selmat berjaya buat semua candidate untuk tahun ini...

Reply
avatar
raihanah delete 7 April 2017 9:28 PG

good luck kepada semua calon

Reply
avatar
Cik Itah delete 9 April 2017 8:24 PTG

semoga berjaya utk semua yg memohon

Reply
avatar
Hero Borneo delete 14 April 2017 9:34 PTG

cantik sungguh template..

nak tiru la ..hehehe

Reply


EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post

Advertisement