Sabtu, 17 Disember 2016

author photo
Terima Komisen Kedua Affiliate Tim Infokerjaya | Selepas komisen pertama Affiliate Infokerjaya ini, kini datang lagi komisen yang seterusnya. Bagi blogger newbie dalam bidang affiliate, saya rasa agak malu nak tunjuk komisen yang tak seberapa. RM30 je pun, bayar bil air sebulan punya lepaslah kot haha..


Nak buat duit dengan blog bukan sesuatu perkara yang mustahil lagi...ramai dah blogger yang full time dan menjana pendapatan bermula 3 hingga 5 angka sebulan..lebih-lebih lagi yang house wife dan house husband yang full time dengan blog..

Tahukah anda? Tim Infokerjaya merupakan syarikat berdaftar yang memberikan pelbagai maklumat dan panduan tentang niche pekerjaan di sektor awam dan swasta di Malaysia, ramai calon Separa Perubatan, Calon Peperiksaan Online SPA, dan calon temuduga SPA telah berjaya dengan rujukan yang diperolehi daripada Ebook Tim Infokerjaya.

Setiap tahun, pasti ada peperiksaan online dan temuduga yang akan dijalankan SPA..dari situ anda boleh mengambil peluang untuk mempromosikan ebook rujukan dan dapatkan komisen daripada setiap jualan melalui link affliate anda. 

Menarik kan? jika anda berminat menjana pendapatan sampingan - Daftar Sini

This post have 14 komen

avatar
Cik Itah delete 19 Disember 2016 11:38 PG

macam best ja affiliate ni..

Reply
avatar
Reen Johari delete 19 Disember 2016 12:19 PTG

Tahniah. RM30 kira banyak tu. Dapat makan laksa asam pun dah lepas banyak kali. Hihi

Reply
avatar
sabree hussin delete 22 Disember 2016 7:00 PTG

RM30 pun... kalau masuk time hujung-hujung bulan boleh makan KFC kot

Reply
avatar
titan delete 23 Disember 2016 12:35 PG

tahniah beb.

lepas ni, leh dapat lagi.

Reply
avatar
Ahmad Hasif delete 31 Disember 2016 4:13 PG

waa banyak tu rm30.. lepas la duit makan tuk 3 hari tu... hehe..

Reply
avatar
lokman amirul delete 1 Januari 2017 10:22 PTG

Tahniah..kiranya okay elih..bukannya senangnya...sy pun pulangan kosong.

Reply
avatar
Elih Japahar delete 3 Januari 2017 8:11 PG

Sikit je lah..lepaslah bayar bil air sebulan huhu

Reply
avatar
Elih Japahar delete 3 Januari 2017 8:12 PG

Yup Cik Itah memang best kalau dapat sales :P

Reply
avatar
Elih Japahar delete 3 Januari 2017 8:13 PG

Tau tak pe..sikit pun ada guna jugak kan hahaha

Reply
avatar
Elih Japahar delete 3 Januari 2017 8:15 PG

Hahaha..mcm perli je tuan sabree =))

Reply
avatar
Elih Japahar delete 3 Januari 2017 8:16 PG

Terima kasih titan..hang lagi hebat bab ni

Reply
avatar
Elih Japahar delete 3 Januari 2017 8:17 PG

Bolehlah kalau seorang, kalau member ikut sekali sehari je ni ahaha

Reply
avatar
Elih Japahar delete 3 Januari 2017 8:18 PG

Bukan senang nk dapat sales ebook ni, tapi at least ada jugak hasil drpd tk ada kan?

Reply


EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post

Advertisement