Pengambilan Perajurit Muda Udara Siri 56/17 (Lelaki) TUDM 2017

Pengambilan Perajurit Muda Udara Siri 56/17 (Lelaki) TUDM 2017 | Peluang keemasan kepada belia negara untuk menjadi salah seorang warga Tentera Udara Diraja Malaysia (TUDM) melalui kemasukan sebagai anggota Lain-Lain Pangkat (LLP) didalam pelbagai bidang kepakaran dan cawangan.

Pengambilan Perajurit Muda Udara

Pengambilan Perajurit Muda Udara Siri 56/17

Perajurit Muda Udara (Lelaki)


Kelayakan Akademik:
  1. SPM/SVM. Sijil Pelajaran Malaysia (SPM)/Sijil Vokasional Malaysia (SVM) atau kelayakan yang diiktiraf setaraf dengannya oleh kerajaan dengan LULUS dalam mata pelajaran Bahasa Melayu.
  2. SKM. Sijil Kemahiran Malaysia (SKM) Tahap 2 atau Tahap 3 da LULUS dalam mata pelajaran Bahasa Melayu di peringkat Sijil Pelajaran Malaysia (SPM).
  3. TUGAS KHUSUS. Diploma dalam bidang tertentu* (Rujuk Jadual Senarai Diploma) dan LULUS dalam mata pelajaran Bahasa Melayu di peringkat Sijil Pelajaran Malaysia (SPM).
Tarik Tutup Permohonan: 31 Ogos 2016

Sila Baca syarat kelayakan dan maklumat lain sebelum memohon melalui link dibawah:

Mohon Secara Online <-- klik sini

Bagi membantu anda dalam urusan temuduga, saya kongsikan dengan anda Panduan Lulus Temuduga Kerja Kerajaan. Semoga tip dan panduan dalam ebook ini akan membantu anda LULUS sesi temuduga nanti.

Sekiranya anda berminat bekerja di Singapura dengan gaji melebihi 3 kali ganda duit Malaysia, baca panduan dibawah ini juga.

Semoga Berjaya!

Catat Ulasan

0 Ulasan