AliDropship is the best solution for drop shipping

Khamis, 17 Januari 2019

Ketahui Bagaimana Jana 4 Angka Seminggu Berniaga Di Shopee

Salam hormat buat pengunjung dan pembaca blog ini.

Jika anda sedang berusaha untuk menambah pendapatan...

Saya cadangkan anda memulakan perniagaan di marketplace Shopee hari ini juga! Di Shopee anda boleh membuka Kedai Shopee anda sendiri. Kenapa?...

Membuka kedai online sendiri di Shopee adalah PERCUMA. Ianya tanpa bayaran yuran pendaftaran dan pembukaan kedai. 

Apa yang anda perlukan adalah Laptop/Komputer, jaringan internet, produk fizikal atau dropship, dan kemahiran asas menggunakan komputer. 

Ketahui Bagaimana Jana 4 Angka Seminggu Berniaga Di Shopee


Bisnes Online di Shopee ni paling mudah tapi tak ramai orang tahu :

πŸ‘‰ Tidak perlu buat marketing langsung. 
πŸ‘‰ Tidak perlu bersusah payah membalas whatsapp.
πŸ‘‰ Tidak apa istilah “PM” harga atau “PM” maklumat lanjut. 
πŸ‘‰ Tugas anda hanya masukkan produk dan tinggalkan.
πŸ‘‰ Sementara barang yang diiklankan orang beli boleh tidur atau boleh tengok tv.
πŸ‘‰ Dapat email dari Shopee,  customer dah bayar, kerja tinggal nak pos barang. 
πŸ‘‰ Tidak perlu risau tentang trafik ke kedai online. Free trafik dari Shopee.
πŸ‘‰ Banyak tool untuk marketing.
πŸ‘‰Malu bercakap tak ada masalah, di Shopee hanya gunakan Chat untuk berhubung dengan customer.

Di Shopee ni memang senang berniaga, hampir semua pelanggan kita boleh straight forward, tiada lagi copypaste skrip macam selalu orang guna utk close sales di Whatsapp. Lagi satu kena beli “robot” pula untuk auto-reply mesej pm dekat whatsapp.

Oleh sebab tu jugaklah saya selalu cakap, shopee ni adalah salah satu platform yang terbaik untuk orang yang bekerja fulltime nak buat side income. Malahan, seorang pelajar juga boleh buat bisnes Shopee menggunakan teknik dropshiping produk orang lain.

Berniaga di Shopee ni memang sesuai sangat untuk sesiapa saja walaupun sibuk. Jika full time, boleh lah letak tempoh shipping tu dalam masa 3 hari, jika anda buat untuk part-time boleh set masa shipping paling sesuai dalam tempoh 7 hari.

Bisnes Shopee ni mudah sebab workflow untuk berniaga disini semudah ABCDEF. Lihat flow mudah dibawah ni:

πŸ‘‰ List produk niaga di shopee
πŸ‘‰ Tunggu order
πŸ‘‰ Dapat order.
πŸ‘‰ Process order kepada supplier.
πŸ‘‰ Supplyer akan uruskan semua postage.
πŸ‘‰ Produk sampai di tangan pelanggan, and payment release.

Memang best berniaga di Shopee ni kalau kita cukup ilmu tentangnya. Sekarang nak belajar tentang Shopee ni tak susah lagi.. Sebab ada 1 panduan khas yang mengajar anda untuk berbisnes di Shopee.

Ketahui Bagaimana Jana 4 Angka Seminggu Berniaga Di Shopee
Panduan tersebut dinamakan: Ebook Panduan Bisnes Shopee.


ANTARA KANDUNGAN MENARIK DALAM EBOOK INI:

πŸ‘‰ Cara mendaftar dan set kedai anda! Sama ada menggunakan apps atau browser di komputer! Saya tunjukkan cara kedua-duanya!

πŸ‘‰ Cara masukkan produk ke dalam kedai Shopee anda! Dalam bab ini, saya share tips-tips berkaitan pemilihan gambar yang mahu dimasukkan serta apakah bentuk dan contoh description yang terbaik yang boleh anda gunakan!

πŸ‘‰ Cara nak menguruskan order!. Ini pun penting juga! Bila dah dapat order, macam mana nak bungkus? Borang apa nak print? Macam mana kalau tetiba stok habis pula? Apa nak buat? Semuanya saya terangkan dalam bab mengurus order!

πŸ‘‰ 6 Langkah Setel Problem Barang Tak Sampai/ Rosak! Ya! Dari beratus-ratus barang yang kita hantar kepada pelanggan, mungkin akan ada 1-2 yang rosak atau gagal diterima oleh pihak pelanggan! Jadi, disini saya share langkah-langkah yang boleh anda lakukan untuk menghadapi pelanggan yang sedang marah agar mereka tenang dan cool down serta tidak meninggalkan bad rating di kedai anda!

πŸ‘‰ 4 Teknik Promosi yang boleh anda gunakan di dalam Shopee untuk mempromosikan kedai anda ke tahap maksimun agar lebih ramai yang akan nampak kedai dan produk anda!

πŸ‘‰Anda masih tiada produk untuk dijual? Saya juga kongsikan 5 pihak yang boleh anda "usha" untuk mendapatkan bekalan produk jualan anda di Shopee!

πŸ‘‰ Anda tiada modal untuk beli & simpan stok produk? Juga jangan risau! Ada 3 kaedah niaga saya kongsikan yang mana, ianya tidak memerlukan anda untuk menyimpan stok untuk mula berniaga di Shopee!

πŸ‘‰ Apa yang lebih menarik! Saya kongsikan pembekal dropship yang power dan boleh dipercayai dalam ebook ini! Pembekal ini ada lebih 100,000 produk yang boleh anda jual! Jadi, tiada lagi alasan untuk anda mula berniaga di Shopee!

πŸ‘‰ Teknik 1000 follower seminggu! Hah! Ini teknik RAHSIA saya bagaimana saya mendapatkan follower yang ramai untuk kedai Shopee saya dalam masa yang singkat! Teknik ni advance sikit! Anda takkan jumpa teknik ini di mana-mana website atau di mana-mana ebook yang lain! :)

Sebenarnya Ada 16 kelebihan utama ebook panduan ni , tapi saya ringkaskan kepada 3 sahaja kelebihan yang saya nak kongsikan:

Tak Ada Barang Nak Jual Di Shopee?.. Jangan Risau! Buat Bisnes Cara Dropship je, Tak perlu pun keluar duit beli dan simpan stok dirumah.

1. Sync Produk Daripada Website Drosphip - Kita akan sediakan siap-siap senarai produk yang mana anda hanya perlu sync sahaja dari website, tak perlu taip, sambung dengan website tersebut, terus boleh upload produk. Ini bermakna, anda boleh mula buka akaun Shopee dan terus ada produk di Store anda.. Syok kan?

Tak Tahu Langsung Nak Mula Berniaga Di Shopee?.. Jangan Risau! Kita dah sediakan ebook lengkap dari A sampai Z untuk memudahkan bisnes Shopee anda.

2. Panduan Daftar Shopee - Kita akan ajar step by step bermula dengan bagaimana nak mendaftar di shopee, tips dan trick berniaga di shopee sehinggalah cara nak dropship produk tersebut. Tak perlu susah2 untuk anda pack dan pos sendiri lagi.

Kalau Ada Yang Tak Faham Nak Tanya Siapa?.. Jangan Risau! Kami dah sediakan team support khas untuk membantu anda jika anda perlukan sebarang pertolongan.

3. Panduan Untuk Berniaga Di Shopee - Kita ajar cara berniaga di Shopee secara PART TIME. Tak kisah lah anda masih bekerja ke, tengah ada bisnes lain ke.. anda tetap boleh berniaga di Shopee. Yang paling best, Group Support juga disediakan. Anda tak perlu risau lagi kalau ada soalan nak tanya.

Peluang buat duit lumayan dah terhidang depan mata! Take it or Leave it?

Apa Kata Rakan2 Anda Yang Sudah Memiliki Ebook Panduan Bisnes Shopee :


Ketahui Bagaimana Jana 4 Angka Seminggu Berniaga Di Shopee

Ketahui Bagaimana Jana 4 Angka Seminggu Berniaga Di Shopee

Ketahui Bagaimana Jana 4 Angka Seminggu Berniaga Di Shopee

Ketahui Bagaimana Jana 4 Angka Seminggu Berniaga Di Shopee


Berminat untuk dapatkannya? eBook Step by step bagaimana untuk berbisnes secara PART TIME di Shopee tapi menghasilkan income 5 angka.


NOTE : Panduan Bisnes Shopee akan ditutup jualan dalam masa terdekat

Dapatkan segera sebelum jualan ebook ini ditutup!

p/s: Yang dah rasa dia advance dah dalam Shopee ni, tak perlu la nak dapatkan ebook ni ya. Bagi peluang kepada rakan2 yang lain untuk merasa income 5 angka bisnes di shopee.

P/p/p/p/s:- Anda tidak akan rugi memiliki ebook ini, dengan pelaburan yang minima, sekiranya anda mengikut panduan di dalam ebook ini dengan betul seperti apa yang saya kongsikan, insyaAllah anda akan dapat membayar semula kos ebook ini tidak sampai seminggu pun apabila anda mula berniaga di Shopee.  

NEXT ARTICLE Next Post
PREVIOUS ARTICLE Previous Post
NEXT ARTICLE Next Post
PREVIOUS ARTICLE Previous Post
 

Delivered by FeedBurner