AliDropship is the best solution for drop shipping

Isnin, 26 Februari 2018

Pemenang Giveaway Azam Baru 2018 By Elihjapahar.com

Terlebih dahulu, saya memohon seribu kemaafan kepada semua peserta giveaway kali ini. Bulan Febuari memang bulan yang sangat sibuk dengan kerja dilapangan. Bukan saja line internet di kampung tak bagus, malah line di pedalaman ketika kerja luar (out station) memang sangat-sangat mengecewakan. 

Kalau line internet tak elok, macam mana nak baca entri korang kan?

Baiklah, ini adalah senarai barisan pemenang untuk giveaway kali ini..dengan bantuan isteri dalam pemilihan ini, saya umumkan peserta (blogger) bertuah..


Jeng..jeng..jeng!

Tempat Pertama: http://www.mrspip.com
Tempat Keempat: http://www.opzzpinky.my

Tahniah! Kepada semua pemenang.. untuk makluman, KEPUTUSAN ADALAH MUKTAMAD! :)

Semua pemenang boleh hantarkan kepada saya maklumat seperti dibawah:

Nama Penuh:
Nama Bank:
Nombor Akaun:
No. HP:
Email:
Pemenang Tempat Ke:

Hantar maklumat ini di sini – Contact Us

Bagi pemenang dan peserta giveaway ini, link blog anda akan dimasukkan dalam bloglist 2018 saya di sidebar sebelah kanan blog ini. Pastikan kerap update entri dan aktif ya. Mudah nak blogwalking nanti. Hehe!

Nak blogwalking? Klik link blog di Bloglist 2018 sidebar ni yaa..

Sekali lagi, saya ucapkan tahniah dan terima kasih atas kesudian korang menyertai GA yang tidak seberapa ini.

P/S: Ada 2 blog yang tidak dapat dimasukkan didalam bloglist kerana TIADA FEED! iaitu cla-travel.asia dan kickstory.net..nak masuk juga boleh tapi tak ada update terkini akan terpapar. Lepas update feed, boleh bagitau saya. Nanti saya masukkan dalam bloglist ya..

NEXT ARTICLE Next Post
PREVIOUS ARTICLE Previous Post
NEXT ARTICLE Next Post
PREVIOUS ARTICLE Previous Post
 

Delivered by FeedBurner